• test

    Persoonlijk advies? Wij sturen u advies op maat

  • Wij staan voor persoonlijke aandacht en heldere communicatie

  • Informatie op maat? neem vrijblijvend contact op

  • Bekijk onze diverse gerealiseerde bouwprojecten

Schuin dak isoleren

Een schuin dak isoleren is altijd rendabel!

Wilt u een (schuin) dak isoleren en bent u op zoek naar een deskundig bouwbedrijf in Zeeland? Dan bent u bij Bouwbedrijf Weggemans aan het juiste adres. Een (schuin) dak isoleren brengt meerdere voordelen met zich mee. Met de juiste isolatie bespaart u aanzienlijk op stookkosten. Bovendien zorgt een (schuin) dak isoleren voor meer warmte in uw woning. Bouwbedrijf Weggemans werkt met kwalitatieve materialen en heldere communicatie om uw project goed te laten verlopen. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijs-kwaliteitsverhouding? Op het moment dat u contact met Bouwbedrijf Weggemans opneemt ontvangt u direct vrijblijvend advies!

Neem contact op

 

 

Verschillende vormen dakisolatie

Elke vorm van dakisolatie zorgt voor een verbetering van wooncomfort, verlaging van energiekosten en het verhogen van de woningwaarde. Een (schuin) dak isoleren is een relatief lage investering en levert een grote besparing op. Er zijn verschillende manieren om een schuin dak te isoleren: zo kunt u de binnen- en buitenzijde van een (schuin) dak laten isoleren. Bouwbedrijf Weggemans geeft u vooraf helder advies over de vorm van isolatie, de besparingen en de kosten, zodat u nooit voor onverwachtse kosten komt te staan. Warmteverlies via het dak is vrijwel de grootste oorzaak van te hoge verwarmingskosten. Vakkundig een (schuin) dak isoleren is zeker de moeite en de prijs waard! Wilt u vrijblijvend een offerte op maat laten maken of wilt u meer informatie over een schuin dak isoleren? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord met gedegen advies.

Offerte op maat

 

 

INFORMATIE BOUWBEDRIJF WEGGEMANS

Bouwbedrijf Weggemans staat voor persoonlijke aandacht, vertrouwen en hoogstaande kwaliteit voor alle bouwwerkzaamheden. Naast een (schuin) dak isoleren kunt u ook bij ons terecht om een huis te laten bouwen, een Velux dakraam te laten plaatsen en nog veel meer. Neem contact op met Bouwbedrijf Weggemans voor het uitvoeren van al uw bouwwerkzaamheden voor een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding!

image027resizer-nl6cb6400b40b386d

Huis laten bouwenAannemer GoesHuis uitbouwenAannemersbedrijf ZeelandErker aanbouwenBouwbedrijf Bergen op ZoomEigen woning bouwenBouwbedrijf Roosendaal