• test

    Persoonlijk advies? Wij sturen u advies op maat

  • Wij staan voor persoonlijke aandacht en heldere communicatie

  • Informatie op maat? neem vrijblijvend contact op

  • Bekijk onze diverse gerealiseerde bouwprojecten

Huis laten bouwen

Huis laten bouwen door een specialist

Wilt u graag een huis laten bouwen? Bouwbedrijf Weggemans is gevestigd in Sint-Annaland en staat voor persoonlijke aandacht, heldere communicatie en hoogstaande kwaliteit voor alle werkzaamheden die wij verrichten. Bent u altijd al op zoek geweest naar een perfect huis die volledig aan al uw wensen voldoet en wilt u zelf de indeling van uw woning bepalen? In samenwerking met Bouwbedrijf Weggemans kunt u professioneel een huis laten bouwen tegen zeer scherpe prijzen en vanzelfsprekend de hoogste kwaliteit. Een huis laten bouwen is vrijwel voor iedereen mogelijk. Wilt u uw droom verwezenlijken en uw huis laten bouwen door een specialist? Op het moment dat u met ons contact opneemt kunnen wij u vrijblijvend adviseren over uw specifieke situatie en de kosten om uw droomhuis te laten bouwen inzichtelijk maken.

Neem contact op

 

 

Proces huis laten bouwen

Bij de kennismaking met Bouwbedrijf Weggemans bespreken we uw woonwensen en de mogelijkheden om uw huis te laten bouwen. Vervolgens vertalen wij uw woonwensen in een ontwerp. Mocht u zelf al een tekening hebben om uw huis te laten bouwen, bekijken wij met de gemeente of uw ontwerp gerealiseerd kan worden. Het plan wordt vervolgens in details uitgewerkt en u ontvangt van ons een offerte op maat. Zodra de offerte naar wens is kan de bouw van uw droomhuis beginnen. Voor, tijdens en na het bouwen van uw eigen woning kunt u rekenen op korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht. U wordt continu betrokken in het proces om uw huis te laten bouwen. Droomt u al een tijd om uw zelf een huis te laten bouwen en bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw droom kan realiseren? Maak uw kosten inzichtelijk en vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Wilt u advies om zelf een huis laten te bouwen? Onze medewerkers staan u graag te woord!

Offerte op maat

 

 

BOUWBEDRIJF WEGGEMANS: BETROUWBAAR & HOOGSTAANDE KWALITEIT

Een huis laten bouwen door een specialist is een zaak van vertrouwen. Wij zijn uw vertrouwen waard en maken onze woorden waar. Een huis laten bouwen hoeft niet duur te zijn. Wij gaan graag de samenwerking met u aan om de bouw van uw eigen huis in goede banen te laten. Een huis laten bouwen start bij het contact opnemen met Bouwbedrijf Weggemans!

IMG-20130315-WA0001IMG-20130315-WA0002

Eigen woning bouwenAannemer GoesHuis uitbouwenAannemersbedrijf ZeelandErker aanbouwenBouwbedrijf Bergen op ZoomSchuin dak isolerenBouwbedrijf Roosendaal