• test

    Persoonlijk advies? Wij sturen u advies op maat

  • Wij staan voor persoonlijke aandacht en heldere communicatie

  • Informatie op maat? neem vrijblijvend contact op

  • Bekijk onze diverse gerealiseerde bouwprojecten

Aannemersbedrijf Zeeland

Aannemersbedrijf ZeelandBent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Zeeland dat goed en betrouwbaar is? Zoek dan niet verder. Bouwbedrijf Weggemans is uw professionele partner voor diverse bouwwerkzaamheden. Wij werken niet alleen als aannemersbedrijf in Zeeland, maar ook in omliggende streken. Wij maken van elke verbouwing of bouwproject een succes! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Persoonlijke offerte

 

Bouwprojecten door aannemersbedrijf Zeeland

Bouwbedrijf Weggemans is o.a. werkzaam in de provincie Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:Aannemersbedrijf Zeeland

  • Onderhoud van de woning
  • Dak vernieuwen of isoleren
  • Plaatsen dakkapel of dakopbouw
  • Woning vergroten of aanbouw woning
  • Velux dakramen plaatsen

Naast bovenstaande bouwwerkzaamheden kunnen wij ook een geheel nieuwe woning voor u bouwen. Voor velen is het een droom om een perfect huis te hebben dat aan alle wensen op gebied van wooncomfort en gemak voldoet. Als u een huis laat bouwen dan kunt u zelf de indeling van uw woning bepalen, hoe fijn is dat? Wij kunnen voor u op professionele en flexibele wijze een droomhuis bouwen. Als u contact met ons opneemt, dan kunnen wij u deskundig advies geven over uw specifieke situatie.

Wat kost een huis bouwen?

De kosten van een huis bouwen kunnen wij u snel en helder offreren. Het grote voordeel van een nieuw huis laten bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen is dat u de woning helemaal aan uw eigen woonwensen kunt aanpassen. Geen concessies op wooncomfort, ruimte en uitstraling. U heeft de vrijheid om alles helemaal zelf te bepalen, uiteraard binnen de bouwkundige mogelijkheden. Maar wat kost een huis bouwen eigenlijk?

Wilt u meer inzicht in de kosten en de mogelijkheden? Laat Bouwbedrijf Weggemans, aannemersbedrijf in Zeeland, u hier dan over informeren. Wij zijn u graag van dienst!

Bezoek onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op op telefoonnummer 0166 65 30 40.

Eigen woning bouwenHuis laten bouwenAannemer GoesHuis uitbouwenErker aanbouwenBouwbedrijf Bergen op ZoomSchuin dak isolerenOnderhoud woningenBouwbedrijf Roosendaal