• test

    Persoonlijk advies? Wij sturen u advies op maat

  • Wij staan voor persoonlijke aandacht en heldere communicatie

  • Informatie op maat? neem vrijblijvend contact op

  • Bekijk onze diverse gerealiseerde bouwprojecten

Erker aanbouwen

Erker aanbouwenEen erker aanbouwen is een zeer geschikte optie om uw woning uit te breiden. U wilt meer ruimte of een andere uitstraling aan uw woning geven, maar liever niet verhuizen. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Laat Bouwbedrijf Weggemans daarom eens een offerte maken voor de kosten van een erker aanbouwen! Een erker bestaat uit een aantal kozijnen en veel glas. Op die manier krijgt u veel extra licht in de ruimte. Dus een erker zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor meer licht en uitstraling! Neem contact met ons op en laat u adviseren.

Persoonlijke offerte

Investeer in uw woning en laat een erker aanbouwen

Erker aanbouwenErkers zijn in! In veel nieuwbouwprojecten zien we dat een erker standaard onderdeel is bij het ontwerp van een woning. Wilt u ook een erker aanbouwen? Een erker is niet alleen fraai en geeft meer ruimte, maar het is daarnaast ook een goede investering in uw woning. Een waardevermeerdering van uw woning. Een erker aanbouwen is een klus die zeer nauwkeurig en met vakmanschap moet worden uitgevoerd. Bouwbedrijf Weggemans is een betrouwbare en deskundige partner op dit gebied. Wij denken graag met u mee en adviseren over de materialen en bouwvoorwaarden in uw gebied. U hoeft zelf in principe nergens aan te denken! Wij overleggen met u en vervolgens kunt u de uitvoer met vertrouwen aan ons overlaten.

Mogelijkheden en kosten erker aanbouwen

Zoals gezegd is een erker een perfecte oplossing om uw woning meer uitstraling te geven en tegelijkertijd meer ruimte en licht te creëren. Wat zijn de kosten van een erker aanbouwen? Wij zeggen eerlijk dat de kosten sterk afhankelijk zijn van de gekozen uitvoer en materialen. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies door eerst een keer contact met elkaar te hebben en de wensen en mogelijkheden te bespreken. Een erker kunt u namelijk op verschillende manieren laten uitvoeren. Geheel naar eigen wens en passend bij uw woning. Wij geven zowel bouwkundig als esthetisch advies, als uw professionele en deskundige partner. Vraag een offerte op maat aan voor de kosten van een erker aanbouwen.

Eigen woning bouwenHuis laten bouwenAannemer GoesHuis uitbouwenAannemersbedrijf ZeelandBouwbedrijf Bergen op ZoomSchuin dak isoleren