• test

    Persoonlijk advies? Wij sturen u advies op maat

  • Wij staan voor persoonlijke aandacht en heldere communicatie

  • Informatie op maat? neem vrijblijvend contact op

  • Bekijk onze diverse gerealiseerde bouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

2-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN AAN DE KROMSTEVEN TE ST. ANNALAND

   

Bekijk plattegrond in pdf formaat

De bouw van de eerste 2 woningen is reeds gestart.

 

2 SENIORENWONINGEN TE ST. ANNALAND

   

 

 

3 BEDRIJFSUNITS TE ST. ANNALAND

Er worden 3 bedrijfsunits gebouwd van 55m2. Elke unit staat op eigen grond. Naast de grond waarop de unit staat, wordt de koper eigenaar van een strook grond voor de unit. De grond voor de unit dient als parkeerplaats. Elke unit heeft een standaard indeling waarbij de posities van de meterkast en het toilet vastliggen. Kopers/huurders kunnen naar eigen inzicht en wensen de bedrijfsruimte voorzien van kantoor, werkruimte, opslagruimte enz. De overheaddeur is voorzien van een loopdeur. De units zijn ca. 5.00m hoog.

Bekijk plattegrond en aanzichten

NIEUW TE BOUWEN IN SCHERPENISSE

OMSCHRIJVING:

Nabij het dorpscentrum van Scherpenisse wordt 1 vrijstaande woning gerealiseerd. De woning word gebouwd op een ruim perceel
Scherpenisse, de oudste woonkern van Tholen, dichtbij de Oosterschelde. Scherpenisse, trots op haar strand en watersportrecreatie en toch verscholen achter de dijken waar gasten verpozen die net als u rust en ruimte zoeken. Wonen en genieten midden in het groen! Niet voor niets is Tholen daarom een geliefde woonlocatie.
Een ideale locatie als u houdt van rust en ruimte maar toch op ca. 20 autominuten van het historisch stadscentrum van Bergen op Zoom. De Randstad en Antwerpen bevinden zich op ca. 45 autominuten.
Ook voor senioren is deze woning uitermate geschikt door de mogelijkheid van een slaap- en badkamer op de begane grond.

Tevens is het mogelijk om deze kavel aan te kopen incl. bouwvergunning zonder bouwplicht voor € 134.500,- V.O.N.

Bekijk plattegrond en aanzichten

WIJ ZULLEN DEZE PAGINA BLIJVEN UPDATEN MET NIEUWE PROJECTEN DIE BOUWBEDRIJF WEGGEMANS BV REALISEERT. VOOR MEER INFORMATIE OVER DE BOVENSTAANDE WONINGEN KUNT U VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OPNEMEN.